2010-01-13 14:42:32• hírek • Szatmar.ro

Nincs változás a kézisek keretében

A Brassótól függ, hogy egy vagy két külföldi tornán vesz részt a VSK.

Vége a téli pihenőnek, a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda-csapata is elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, amelyben a gárda célja a bennmaradás. Az már biztos, hogy a felkészülést egy magyarországi torna szolgálja majd, a második a Brassótól függ.

Az már biztos, hogy január 23.-24.-én a VSK Egerben és Mezőkövesden a Dobó-kupán vesz részt, amelyen nyolc gárda két kvartettben kezdi meg a küzdelmeket. A szatmáriak Mezőkövesddel, Kassával és Tatával kerültek egy csoportba. Az azt követő hétvégén a fiúknak Miskolcon lenne jelenésük az Avas Kupán Mezőkövesd és Pécs ellenében, ám ez már nem csak rajtuk múlik.

Ekkor rendezik ugyanis a Nemzeti Liga első fordulóját, amelyben a VSK a Brassót fogadja. Amennyiben az összecsapásra már pénteken sor kerülne, akkor Birtalanék részt tudnának venni a tornán. Csakhogy a barcaságiak ragaszkodnak az eredeti programhoz, amely vasárnap 11-től jelöli a találkozó kezdetét.

Ami az esetleges erősítéseket illeti, Fógel László klubelnök elmondta, sem távozóval, sem érkezővel nem számol az egyesület vezetősége.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: